Friday, September 15, 2017

DEXANDRA CLEARANCE SALES


Dexandra Clearance Sales.
Start harini sampailah stok licin.

Selected brands only tau. Bila stock dah licin, Dexandra dah tak kuarkan brand ni semua dah.

So kalau korang nak buat stok bebanyak, belilah masa time masih ada dan murah giler ni.

List brand boleh tengok sini yer:

Clearance Sale Women
1. Petite Cherrie
2. Purr Katty Perry
3. English Pear JM
4. Ma vie
5. Chance
6. Orange Blossom JM
7. Marry Me
8. 212 Vip
9. Bond No. 9
10. Tresor Midnight Rose
11. My Burberry
12. Peony Blossom JM
13. Creed Love In White
14. Issey Miyake
15. Eros Versace
16. Body Edp
17. De'Xandra Her
18. Signorina
19. Angel TM
20. The One D & G
21. Narciso Pink
22. Love Story
23. Modern Muse
24. Narciso Her
25. Untold

Clearance Sale Men
1. Chanel Bleu
2. Armani Code 
3. Abir
4. Black XS
5. Emblem
6. Aigner Blue
7. De'Xandra Him
8. Le Male
9. YSL
10. Creed Irish Tweed
11. The One 
12. A Men

Harga: Belum  termasuk Postage

Boleh WA/Telegram: 
Ayu Rashid | 019 - 989 8341

Thursday, September 14, 2017

Bagaimana Surirumah Nak Jana Income dari Rumah dengan Dexandra?

Teks: Rahayu Rashid
Image: Koleksi Peribadi Rahayu Rashid

Dengan adanya kemudahan internet, seorang surirumah yang biasa-biasa ajer
Mampu jana income sendiri dari rumah




Bermula dengan 0 modal iaitu sebagai Consignment
Atau dengan modal RM150 iaitu sebagai Dropship

Anda sudah boleh bermula untuk membantu diri sendiri, suami, keluarga dan orang lain dengan bisnes Dexandra.




Jika saya boleh... malah ramai lagi surirumah di luar sana dah jana pendapatan dengan Dexandra dengan hanya berbisnes dari rumah.

ANDA JUGA PASTI BOLEH!

Di mana ada kemahuan, disitu ada jalan

Yang penting, usaha yang konsisten dan tidak putus asa

Untuk menjadi sebahagian daripada team saya iaitu Oh Wanginya Dexandra
Anda boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut
Kita sembang dulu, tiada paksaan untuk sertai atau tidak
Yang penting, anda ada kemahuan dan kesedaran untuk ada income sendiri

Hubungi saya:
Ayu Rashid | 019 - 989 8341

(Whatsapp @ Telegram sahaja, strictly no call)

Tuesday, September 12, 2017

BANGKIT!

Kita memang tak boleh mengubah perkara yang telah berlaku, tetapi kita memiliki peluang untuk merancang dan mengubah masa depan dgn izin Allah


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Servis Upah Menulis (Ghostwriter)

Saya menawarkan servis upah menulis (Ghostwriter) untuk anda yang memerlukan perkhidmatan menulis. Dengan kadar upah menulis yang sangat be...