Bisnes Dropship untuk Surirumah

Teks: Rahayu Rashid
Image: Carian Google & Rahayu Rashid

Surirumah zaman sekarang, memang tak betah takder income sendiri kan? Kalau boleh kita nak ada income sendiri dengan berbisnes tanpa perlu keluar rumah.

Salah satu cara yang sedang 'in' sekarang ialah bisnes secara Dropship.


Apakah bisnes Dropship?
Kita tengok gambar ni.


Image result for konsep bisnes dropship
Sumber: Google Image


Senang jer konsep Dropship ni. Ia sesuai untuk surirumah yang nak jana pendapatan sendiri dengan:
- modal minimun
- tak perlu keluar rumah untuk pos
- tak perlu beli dan simpan stok
- tak perlu bungkus parcel
- tak perlu topup modal

Anda hanya perlu mempromosi dan uruskan sales dan bayaran dengan customer dan agent/reseller anda. Mudah kan?

Dengan bisnes dropship, anda boleh jana pendapatan dari rumah dan di mana saja bermula dari 1,2, 3, dan 4 angka, bergantung pada rezeki dan USAHA anda.

Saya kini punyai team bisnes De'Xandra Perfume lebih kurang 50 orang iaitu Keluarga Oh Wanginya. Saya juga bermula sebagai Dropship, dan telah upgrade menjadi Agent.

Dengan bisnes dari rumah, Alhamdulillah saya berjaya selesaikan hutang kad kredit saya dalam masa kurang dari 5 bulan hasil dari komisen jualan De'Xandra perfume.



Hubungi saya jika anda sedang mencari peluang jana pendapatan dari rumah.

Ayu Rashid
013 - 255 0727 (Whatsapp sahaja)

atau layari





Comments

Popular posts from this blog

"Lama tak menulis disini"

Rezeki Pertama dari Allah melalui Akademi Bekerja di Rumah