Tuesday, January 12, 2016

Pakej eBook Persediaan Untuk Bekerja di Rumah

Teks: Zaila Mohamad
Image: Akademi Bekerja di Rumah

Jangan percaya janji-janji bahawa boleh membuat banyak wang dengan mudah dengan bekerja di rumah. Kalau itu benar kita semua akan melakukannya. Pejabat yang beroperasi di rumah memerlukan pengalaman, kemahiran, usaha luar biasa dan jaringan yang membantu. 

Manakala bagi bisnes yang baru bermula memerlukan sasaran pelanggan yang tepat, kemahiran penjualan yang baik, kerja keras, pelaburan, peralatan dan kelengkapan yang lengkap.

Tahu dan kuasai pasaran pekerjaan/bisnes yang anda lakukan. Setiap bidang sudah sedia ada potensi untuk dilakukan di rumah. Pendidikan, kesihatan, kecantikan, komputer, komuniasi, pengurusan atau apa sahaja. Terokai, selidik dan cari peluang yang sesuai dengan pendidikan, pengalaman dan minat.

Dapatkan pakej 3 ebook PERSEDIAAN Untuk Bekerja di rumah melalui saya. BACA & GALI dulu ilmu sebelum memulakan langkah seterusnya.Harga untuk ketiga-tiga eBook Pakej Persediaan Untuk Bekerja di Rumah ini cuma RM100 sahaja.

Untuk maklumat lanjut atau pembelian, anda boleh hubungi saya:
Rahayu Rashid
Pengurus Online Akademi Bekerja di Rumah
Whatsapp: 013 - 255 0727
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Servis Upah Menulis (Ghostwriter)

Saya menawarkan servis upah menulis (Ghostwriter) untuk anda yang memerlukan perkhidmatan menulis. Dengan kadar upah menulis yang sangat be...