Monday, January 18, 2016

Mahukan Inspirasi Bekerja di Rumah?

Teks: Rahayu Rashid
Image: Akademi Bekerja di Rumah


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ramai yang mahukan rahsia, tips dan inspirasi bekerja di rumah. 

Kenapa anda mahukan inspirasi sedangkan HANYA bekerja di rumah yang mana masih ramai lagi masyarakat yang memandang rendah wanita bekerja di rumah berbanding wanita bekerja makan gaji.

Oh! Itulah salah satu sebabnya!

Kita mahu inspirasi untuk 'topup' semangat kita! Kita hanya manusia biasa yang adakalanya semangat dan impian setinggi KLCC, tetapi adakalanya ia runtuh bedebuk setara dengan tanah yang mendatar. Salah satu faktor 'penyumbang' kepada runtuhnya semangat dan impian wanita bekerja di rumah ialah apabila kita mendengar kata-kata orang yang memperlekehkan dan memandang rendah 'kerjaya' kita ini. 


Jadi... ini dia saya nak share dengan anda rahsia Inspirasi Bekerja di Rumah yang boleh membantu anda kekal konsisten di dalam track yang anda bina dan semestinya ia sesuai sebagai persediaan untuk wanita yang baru nak bina track nak kerja di rumah:

Promosi 4 ebook ini hanya sah untuk bulan Januari 2016 SAHAJA. 4 ebook RM100 sahaja. Tak rugi untuk 'invest' duit dengan nilai sekecil RM100 untuk ilmu yer. Jadi, anda boleh dapatkan pakej Inspirasi Bekerja di Rumah ini melalui saya.


Hubungi:
Rahayu Rashid

Whatsapp: 013 - 255 0727
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Servis Upah Menulis (Ghostwriter)

Saya menawarkan servis upah menulis (Ghostwriter) untuk anda yang memerlukan perkhidmatan menulis. Dengan kadar upah menulis yang sangat be...