Jana Wang dari Rumah bersama Akademi Bekerja di Rumah

Teks: Rahayu Rashid
Image: Rahayu Rashid


Keadaan ekonomi di negara kita semakin tidak menentu. Kenaikan harga barang memang tidak boleh kita pandang mudah lagi. Jadi, sebagai wanita khususnya surirumah apakah peranan kita untuk membantu suami meningkatkan ekonomi keluarga dan sama-sama memberi sumbangan kewangan buat keluarga?


Sesungguhnya, di dalam setiap masalah pasti ada peluang. Jadikan masalah sebagai 'push factor' untuk kita keluar daripada kemelut yang melanda. Peluang bisnes online yang boleh dilakukan dari rumah sangat banyak yang boleh surirumah lakukan.


Contohnya melalui Akademi Bekerja di Rumah, dengan penyertaan kelas-kelas yang ditawarkan anda boleh mula berbisnes produk digital atau fizikal dengan yuran permulaan dan sepanjang hayat bermula dari pakej RM200 sahaja.


Kami di Akademi Bekerja di Rumah menggunakan medium percuma iaitu BLOG sebagai senjata pemasaran utama. Jadi, ia adalah peluang untuk anda menjana pendapatan dari rumah dengan modal minima dan bimbingan daripada Guru Online Akademi Bekerja di Rumah yang terlatih.


Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut atau mendaftar kelas, anda boleh hubungi saya.

Rahayu Rashid
Pengurus Online Akademi Bekerja di Rumah
Whatsapp: 013 - 255 0727

Comments

Popular Posts